Články

Játra

23.04.2022

Podle čínské medicíny jsou v dubnu oslabeny právě JÁTRA. Játra zařizují průchodnost organismu, jsou reservoirem krvea domovem pro duši CHUN.

Žlučník

13.03.2022

V březnu věnujme pozornost žlučníku. Venku se začíná probouzet jaro. Je to období růstu, přechodu klidné zimní energie do dynamičtější a tvůrčí fáze.

Detoxikace organismu je metoda využívaná již tisíce let. Já sama ji praktikuji v různých podobách už více než 25 let. Za tu dobu jsem toho vyzkoušela opravdu hodně. Ráda bych se podělila o své zkušenosti a dala vám cenné rady, jak na to.

Moje milovaná babička Marianna byla bylinkářka.
Sbíraly jsme spolu bylinky na energeticky silných...

Trápí vás problémy s dýcháním po prodělaném covidu?

Zlepšete si dýchání a podpořte své plíce.
Plicní okruh sužovaný stresem, smutkem depresí či nemocí si zaslouží pravidelnou relaxaci. Správným dýcháním posílíte plíce, trénujete kapacitu plic, zklidníte mysl a uvolníte celou řadu blokád, které způsobují nepříjemné pocity, jako jsou nedostatečné...

Ledviny

11.02.2022

Podle astrologického kalendáře nastává období jara až 20 března, ale podle biologického kalendáře nastává jaro už 13 února. Příroda se připravuje na znovuzrození. Podle tradiční čínské medicíny jsou v únoru nejvíce ohroženy ledviny- zdroj základní životní energie a orgán, který určuje délku života. Stále vládne element voda a z emocí je to strach.